Tider og priser


Her kan du læse om både enelektioner og holdundervisning og finde ud af, hvad der passer dig bedst. Du kan få også en kropsanalyse eller en prøvelektion, hvor vi sammen kan se på kroppens styrker og svagheder.

Læs mere herunder for at blive klogere på, hvordan undervisningen foregår.

Enelektioner

Når du får enelektioner hos mig, kommer du fast en gang om ugen. Sammen beslutter vi os for, hvor længe du har behov for at gå til Mensendieck. En lektion tager 45 minutter. Du står i undertøj, for at jeg bedst muligt kan guide dig i dine øvelser ved at se på, hvordan din krop, muskler og led bevæger sig.

Jeg underviser i mit træningslokale på Arnum Skole:
Skolevej 2
6510 Gram

Betaling

Lektioner á 4 mødegange forudbetales. Hvis du ønsker at stoppe, skal du gøre det ved første mødegang.

Jeg tilbyder også køb af et sæsonkort, hvor du betaler for 16 mødegange. Hvis du ønsker at stoppe inden ophør af perioden, erstattes det ikke.

Aflysninger

Hvis jeg bliver nødt til at aflyse din lektion, får du en erstatningslektion på et senere tidspunkt. Lektioner, der forsømmes, erstattes ikke.

 

Holdundervisning

Jeg tilbyder holdundervisning for 2-3 personer gennem FOF Sydjylland og FOF Haderslev. Der bliver løbende oprettet hold, men du er velkommen til at kontakte mig direkte, hvis du ønsker at deltage i holdundervisning i Mensendieck, men ingen af de nuværende tider passer dig.

Se holdundervisning via FOF Sydjylland her.

Se holdundervisning via FOF Haderslev her.

 

Kropsanalyse

Er du endnu ikke sikker på, at du kan få gavn af Mensendieck, eller har du på fornemmelsen, at din holdning kunne være bedre? Vil du gerne undgå spændinger, smerter i muskler og led og nedslidning af din krop? Så book tid til en kropsanalyse.

På en halv time gennemgår vi sammen din krops stærke og svage sider, så du ved, hvor du kan forbedre dit bevægemønster. Du får en status på kroppens tilstand og form, og jeg vil fortælle dig, hvordan Mensendieck konkret kan hjælpe dig, ud fra dine egne ønsker og behov.