Kontakt

Gunhild Nymark Echternach


Jeg har fokus på alt det gode, du kan gøre for din krop, og ikke på dine skavanker. Hos mig ser vi på ergonomi og de daglige bevægelser.

Glæden og udfordringen er lige stor for mig, om du er aktiv løber, der søger holdningskoordinering og smidighed og gennem Mensendieck-træning får større udholdenhed, eller om du er skovarbejder med store fysiske udfordringer, som forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker.

Gunhild Nymark Echternach Bestyrelsesmedlem

Min baggrund


Jeg lærte selv Mensendieck at kende, da jeg som 17-årig fik konstateret 2,5 cm forskel på min benlængde. Ortopæden mente, at 2 cm forhøjning under venstre sko ville gøre tricket. Dette på trods af at jeg havde mange smerter i lænden.

Jeg mødte så Mensendiecklærer Nina Skovbo, som lige var tilflyttet min landsby. I samarbejde med en dygtig kiropraktor hjalp hun mig med øvelser, der skulle løsne leddet mellem mit korsben og hoften (SI-leddet) og rette min hårdt prøvede ryg og nakke op. De fik lært mig at gå og pludselig var mit korte venstreben vokset med næsten 2 centimeter.

Hvis ikke jeg havde fået denne kompetente hjælp gennem Mensendieck, ville jeg i dag have pådraget mig en opslidt lænd med uoprettelige skader. Siden dengang har Mensendieck været med mig i min dagligdag.

I juni 2013 blev jeg selv uddannet Mensendiecklærer – det har jeg aldrig fortrudt. Jeg glæder mig hver dag over at kunne undervise mine elever i at få det bedste ud af den krop, de har.

Min erfaring er, at selv de “kroniske” skavanker og udfordringer kan i de fleste tilfælde blive forbedret med vedholdende Mensendieck-træning.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se kort fra Google Maps.

Gunhilds Mensendieck Institut

v/Gunhild Nymark Echternach

tlf. 50 50 79 31
info@gunhild-mensendieck.dk

Postadresse:
Kongevej 303
6510 Gram
CVR. 27276679

Træningslokale:
Arnum Kultur og Fritidscenter
Skolevej 2
6510 Gram